Kurser
Kursusny2
Kursusny6
Kursusny5
Kursusny4
Kursusny3

Little Masters of Music kurser:


"Se,Sig og Spil" basis  (3-5 timer)
(Heldags-kurser efter aftale)

 

  • "Se, Sig og Spil"  PULS. Grundpuls, og pulsslag igennem bevægelseslege og sammenspil. (Pulsbaner)


  • ”Se Sig, og Spil”  RYTME.Rytmik og teori gennem sammenspil i selvstyrende grupper. (rytmekort)


  • ”Se Sig, og Spil” MELODI Puls + Rytme + Toner = Melodi. enkelt melodi sammenspil i selvstyrendegrupper.

        

Korte Kurser /workshops


”Se, sig og spil” pulsbane kursus

(2 timer max 25 deltagere)

 

Forudsætningen for alt musikalsk udøvelse er, at deltageren har en egen og en fælles fornemmelse for grundpuls. Det er lykkes Peter Bjerrum med hans unikke værktøj ”Se, Sig og Spil-Puls” at skabe rammen for at arbejde med, og forklare det abstrakte begreb grundpuls, så det bliver visuelt, konkret, forståelig og anvendeligt for alle.

 

Gennem sammenspil, aktiv lytning og bevægelse på ”Se, Sig og Spil” pulsbaner, indøves

pulsfornemmelse og fortrolighed med grundpulsslagne.

 

På workshoppen får I instruktion i, hvordan I kan arbejde med pulsbanerne med jeres egne elever med progration og i et væld af variationsmuligheder.

 

Målgrupper: Alle

 
 


Spil trommesæt med hele klassen

(2 timer max 20 deltagere)

 


Kan det lade sig gøre at spille trommesæt med en hel klasse? …..Svaret er Ja!!

 

På kurset får du en helt simpel metode, og et undervisningsforløb med Little Masters of Music (Peter Bjerrum) hvor ALLE elever i klassen lærer at spille helt simpelt trommesæt, som fungerer i sammenspils situationer. Forløbet giver eleverne basalt kendskab til trommesættet, musikalske begreber, samt et indblik i trommeslagerens rolle i musikken.

Forløbet består af instruktioner til underviseren, og øvelser til eleverne som kan arbejde i selv-styrende øvegrupper ved/på trommesættet.

 

Kurset forudsætter IKKE forudgående kendskab til ”Se, Sig og Spil” eller at man selv kan spille trommer. Ved kursets afslutning for alle deltagere udleveret materialet, og så er det bare at gå hjem og fyre op under ”gryderne” med klassen.

 

Kursist Musiklærer Astrid Jacobsen siger om forløbet, og metoden:

 

"Jeg har netop prøvet metoden og forløbet af i min 4. klasse, og det har virket fantastisk godt! Det skal jeg helt klart gentage, og jeg er glad for, at jeg deltog i kurset da det gav mig en helt konkret og simpel arbejdsmodel, til at komme i gang med trommespil (for alle)! Eleverne var vilde med det!"

          

Priser:

  • Kontakt Little Masters of Music med jeres kursusønsker eller behov og forhør   om priser.  Kursus beskrivelse "Se, Sig og Spil" Modul 1.

"Jeg kan på det varmeste anbefale kurset til  musiklærere, som ønsker fornyelse og inspiration til deres undervisning." 


Mvh Kristian

Folkeskolelærer

"Tak for et rigtigt godt og lærerigt kursus. Det var enkelt og ligetil at arbejde med, men med dette system, bliver det svært at løbe tør for stof. Tak for det."

 

Keld Christensen

Folkeskolelærer

"Inspirerende, og god metode til bl.a. puls og nodelære og lige til at bruge til undervisningen og eleverne synes, at det er sjovt."


Katrine Bak Jakobsen 

Musiklærer 


"En spændende og sjov måde at lære at spille musik på. Jeg har aldrig oplevet nodelære og musikteori, i et så naturligt samspil med musisk udøvelse, som indrager hele kroppen. 

Jeg kan klart anbefale et kursus i Little Master of Music."


Mikkel Brandt folkeskolelærer